Syndige kokoskugler
Her er en lækker treat, der er nem at lave og hurtig at spise
Du skal bruge:
- 1,5 dl piskefløde
- 50 g smør
- 30 g mørk chokolade (minimum 70%)
- 1 tsk. god kakao
- 2 spsk. Sukrin Gold
- 4 spsk. kokosmel (det grove)
- 20 g kokosfibre (det fine)
- 1/2 tsk. mandelessens
- Ekstra kokosmel til at rulle kuglerne i
Sådan gør du:
Piskefløde, Sukrin og smør smeltes ved svag varme. Når smørret er smeltet, tilsættes chokoladen. Der røres jævnligt.
Når massen er ensartet, tilsættes kakao, kokosfibre (lidt ad gangen, mens der røres), kokosmel og mandelessens.
Når massen er tyk, tages den af varmen og hældes i en skål og sættes på køl natten over, eller i fryseren nogle timer.
Når den er blevet stiv, kan den rulles til små kugler. Disse rulles yderligere i kokosmel.
Velbekomme!
Nyeste kommentarer