Status på sommerkroppen…

May 29, 2017 at 7:38 pm

Ja, jeg lovede jo højt og helligt, at jeg ikke ville gå på vægten i en hel uge. Og det gjorde jeg heller ikke…

2554c4f990eaa5dbe7a186450eb89a83

Jeg var faktisk ret spændt, eftersom kæresten og jeg jo var ude og fejre årsdag sidste mandag – det blev både med sushi og rosé – men det gik faktisk superfint med at undgå cravings og den  slags. Nå, men jeg har i øvrigt også drukket rosé med en veninde i weekenden, så jeg har altså ikke været så striks, som man kunne være i den forgangne uge.

Alligevel har jeg tabt mig 1 kilo mere! Hell yeah! Nu er der kun 3 kilo til min sommer-målvægt tilbage!

Jeg mener selvfølgelig, at det man kan se i spejlet, er langt vigtigere end et tal på vægten. Jeg ved bare, at jeg på min “målvægt” også kan lide det, jeg ser i spejlet, fordi det er den vægt, jeg har, når jeg har det godt i min krop. Det kan selvfølgelig godt ændre sig i og med, at jeg er begyndt at styrketræne, men indtil videre synes jeg, at min normale vægt er et meget fint pejlemærke.

Det, der egentlig er fedest lige nu, er ikke vægten i sig selv. Det er følelsen af, at jeg er ved at genvinde kontrollen over min krop (ordet “kontrol” lyder måske en anelse fascistist, men altså.. Jeg mener bare, at jeg kan mærke, at de tiltag jeg laver, gør en forskel – og det er rigtig rart). Jeg har i lang tid følt, at jeg har trænet og spist meeeega-sundt på livet løs uden den mindste virkning, hvilket har gjort mig ærgerlig og ubehageligt til mode. Nu føler jeg, at jeg er ved at blive mig selv igen.

Og guys, jeg bliver altså mere og mere sikker på, at det er p-pillerne, der har været synderen. Det er ca. en måned siden, jeg stoppede på p-piller, og jeg har tabt 3,5 kilo siden, hvor jeg til sammenligning trænede og spiste sundt i 2-3 måneder på p-piller, uden at vægten (eller udseendet) flyttede sig en millimeter.

Jeg er så glad for min beslutning om ikke længere at indtage et dagligt hormon-tilskud, der eftersigende skulle indeholde samme mængde parabener, som man kan finde i et livslangt forbrug af cremer og shampoo… Ellers tak! (Kan nogen i øvrigt be- eller afkræfte, om dette er sandt? Det er jo helt vildt!)

Her til aften har den stået på hakkedrenge med bønnefritter og bearnaise, og i morgen er jeg liige kæk nok med en proteinbolle fra Lidl til madpakken, da jeg skal i Tivoli med min skønne klasse og parallelklassen.

Proteinbolle er trods alt bedre end candyfloss og hotdogs ;)