Macadamia heaven

May 22, 2014 at 7:55 pm

Dette er muligvis den mest simple opskrift på bloggen. Men når noget kan være både simpelt og smage himmelsk på samme tid, så skal vi vist ikke klage. Eneste advarsel I får er: Lav ikke for mange! Jeg har ikke angivet mængder, for det vil variere efter, hvor mange kugler, man vil lave. Jeg mener jeg brugte ca. 60 g. chokolade til ca. 50 g. nødder, men jeg overtrak dem også to gange.

image

Macadamianødden er ganske enkelt (efter min mening) verdens lækreste nød. Jeg stødte på dem for første gang i 2008 da jeg var på Hawaii, og her solgte de nødden OVERALT, som oftest overtrukket med lækker chokolade. Nu fik jeg lyst til at prøve dem igen, denne gang med en mørk chokolade, som jo er langt mere LCHF-egnet end den lyse.

 

Du skal bruge:

  • Macadamianødder, usaltede
  • Chokolade (mørk, min. 70%)

 

Sådan gør du:

Smelt chokoladen over vandbad. Rul hver enkelt nød i chokolade og placér dem på bagepapir.

Sæt dem på køl i nogle minutter.

Rul dem i chokoladen igen, og sæt dem tilbage på køl til chokoladen er stivnet.

(Eller den lidt mindre syndige version: Rul dem kun én gang)

image

Jeg undskylder den afskallede neglelak ;) :P

Velbekomme!