Konkurrence!

January 16, 2015 at 3:39 pm

Vi skyder weekenden i gang med en lækker konkurrence for alle de LCHF-interesserede! Ikke dårligt, vel?

image

Danmarks LCHF-queen nummer 1, Jane Faerber (Madbanditten),  gæster både Mariott Bella Sky i København d. 12/2 og Comwell Kellers Park i Børkop (Jylland) d. 18/2, og DU kan komme med!

Bag arrangementet står Danmarks 2. største boghandel, Plusbog.dk, der er en fordelsklub for folk som elsker bøger og den gode læseoplevelse! For kun 99 kr om måneden (de første 7 dage gratis og INGEN binding eller tvungne køb) kan man købe de største bestsellers og over 20.000 titler til billigere end indkøbspriser – ikke mindst en masse fantastiske LCHF – og livsstilsbøger).

Som en ekstra bonus afholder Plusbog.dk i øvrigt forfatterevents som dette for deres medlemmer.

Til selve arrangementet vil Jane Faerber holde foredrag om sine udgivelser og om LCHF-livsstilen generelt. Der vil derudover være goodiebags med små varerprøver fra Funktionel Mad, Low Carb, urtekram, Appesize og meget mere. Læs mere om eventet her.

Der er 2 billetter på spil til en heldig vinder.

Jeg skal naturligvis selv med til arrangementet i København, og jeg vil lave et opfølgningsindlæg efter arrangementet, hvor I, der ikke deltog, kan få alle de saftige detaljer om, hvad I gik glip af ;)

For at deltage i konkurrencen, skal du gøre følgende:

1. Gå ind på LCHFblog.dk’s Facebookside (<-Tryk her)

2. Like opslaget om konkurrencen

3. Skriv i kommentarfeltet, hvorfor du fortjener at vinde billetterne

4. Kryds fingre og tjek din Facebook-indbakke (evt. under “andet”) på fredag d. 23/1 kl. 16, hvor vinderen udnævnes og offentliggøres her på siden samt på Facebook.

5. Del meget gerne opslaget med dine venner (ikke et krav for at deltage i konkurrencen) og husk at følge LCHFblog på Facebook.
Rigtig god weekend, Lowcarbers!