Foredrag med Jane Faerber

February 23, 2015 at 11:48 pm

Sidste torsdag var jeg, sammen med en god veninde, til et supergodt foredrag med LCHF-dronningen, Jane Faerber.

image

Arrangementet blev holdt af PLUSbog.dk, som tidligere hjalp mig med at udlodde to billetter til eventet, og jeg deltog selv i arrangementet på Bella Sky i København.

image

Da vi ankom, blev vi budt velkommen med nogle lækre goodie bags (det fik alle deltagere), som indeholdt lækre prøver på LCHF-relaterede ting og andre sager. Der var, foruden en flaske vand og en pose flæskesvær, som blev konsumeret under selve oplægget, en bog; ”Jack” af Roger Hobbs, som er en slags forsmag på hans roman ”Ghostman”, der blev kåret som den bedste thriller i 2013, en lille pose med chia-frø, en dåse knust spidskommen fra Urtekram, en lille Sanex shower gel, en karton kokosmælk fra Santa Maria, en lille prøve med Sukrin, en rabatkupon til LCHFbutikken.dk på 10% i 2 måneder, en rabatkupon til luxplus.dk, en rabatkupon på 100 kr. til Zalando, en brochure fra Funktionel Mad/Sukrin med produktbeskrivelser og opskrifter, et bogmærke og en rabatkupon til LowCarbStore.dk på 10%.

image

image

Under selve oplægget fortalte Jane om hendes bevæggrunde for at have valgt LCHF-livsstilen, og de mindede (ikke overraskende) meget om mine egne. Hun fortalte også en masse om, hvordan hun selv får en hverdag med LCHF til at fungere, samt nogle af de dilemmaer, man kan komme i, når man har valgt at spise anderledes end flertallet. Ligeledes snakkede hun en del om det med at se LCHF som en holdbar og vedvarende livsstil, snarere end en quick fix-slankekur, og det tror jeg er en vigtig pointe for rigtig mange LCHF’ere.

image

I pausen var der mulighed for at købe Janes nye bog ”LCHF året rundt” til kun 99 kr. (en besparelse på 200 kr.), hvis man samtidig meldte sig ind i PLUSblog.dk, hvilket man kunne melde sig ud af dagen efter igen, såfremt man ønskede det, og der var ligeledes opstillet boder fra LCHFbutikken med diverse LCHF-varer såsom Pofiber, Sukrin og mandelmel. Jeg købte selv Janes nye bog.

image

image

Efter anden del af oplægget var der mulighed for at stille spørgsmål til Jane, og dette benyttede flere deltagere sig af.

Generelt synes jeg, at oplægget var rigtig godt og velforberedt, og jeg kunne genkende mig selv i mange af de ting, der blev sagt. Foredraget henvender sig især til nye LCHF’ere, der har brug for en introduktion til livsstilen (eller at overbevise en god ven), og jeg kunne forestille mig, at det ville være supergodt som input i opstartsfasen.