Blomkålsbulgur

March 12, 2014 at 7:18 pm

De fleste kender dem som “blomkålsris”, men jeg synes det er langt nemmere at komme dem i en minihakker end at stå og rive dem med et rivejern. Og så får de en konsistens, jeg synes minder mere om bulgur end om ris.

image

Men de er gode til alle slags gryderetter, wokretter og alt, du ville bruge ris til inden dit møde med LCHF. Derudover er de hurtige og simple at tilberede.

 

Du skal bruge (til 2 personer):

  • 1 blomkålshoved
  • 1-2 fed hvidløg
  • Smør til stegning
  • Salt, peber, muskatnød
  • Evt. friske krydderurter efter smag

 

Sådan gør du:

Hak blomkålen lidt ad gangen i en minihakker (eller riv det fint på et rivejern).

image

Smelt smør ved lav til middelvarme sammen med hakket/presset hvidløg.

Kom blomkålen i gryden og rør konstant, således at det bliver let stegt uden at tage farve.

Smag til med salt, peber, muskatnød og evt. krydderurter.

 

Velbekomme!